Харесваме много Паулина Порижкова не само защото е красива и в

...
Харесваме много Паулина Порижкова не само защото е красива и в
Коментари Харесай

Защо Паулина Порижкова спи от едната страна на леглото

Харесваме много Паулина Порижкова освен тъй като е красива и в страхотна форма, само че и тъй като приказва за нещата от живота, за които не всички дръзват да го вършат.

През годините моделът е била откровена за какви ли не неща, свързани с персоналния ѝ живот. Като най-често за тези откровения използва профила си в Instagram.

Именно там разгласява последната порция секси фотоси по бански, на която към този момент обърнахме внимание предходната седмица. Публикува и фотография, на която е легнала гола от едната страна на леглото.

В описанието под поста Порижкова разяснява, че към момента спи от едната страна на леглото, тъй като през по-голямата част от живота си го е делила с някого. А в този момент продължава да го прави, тъй като пази другата част на леглото за някой различен.

Паулина Порижкова написа, че хората сме тъкмо като някои животни и имаме потребност да сме в група, защото самотата не ни се отразява добре. Според разсъжденията на модела, имаме потребност от обич, с цел да оцелеем. И тя е тъкмо толкоз значима за нас, колкото въздухът, храната и водата.

И въпреки да счита, че сме по този начин устроени, Порижкова не доумява за какво е проблем да показваме емоционалните си потребности, както вършим с физическите. Паулина Порижкова приключва с шеговито послание към мъжете, че това не е уебсайт за запознанства и не насочва предложения за връзки, а просто споделя мислите си.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР